Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Σύμφωνα με το άρθρο 278 παρ. 1 του κανονισμού του ΧΑ, η εταιρία γνωστοποιεί τις αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 29 Ιουνίου 2006 της εταιρείας μας που εγκρίθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί με παρόντες πέντε (5) μετόχους που εκπροσωπούν 20.708.890 μετοχές, δηλαδή ποσοστό 86,52% του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
1. Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσης 2005 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών, αποφάσισε το μέρισμα για τη χρήση 2005 να ανέλθει σε 0,039 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 3ης Ιουλίου 2006. Ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίστηκε η Τρίτη 4 Ιουλίου 2006. Κατά συνέπεια από την ημέρα αυτή οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος. Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2006 από την πληρώτρια τράπεζα EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.
2. Ενέκρινε την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις πράξεις που έγιναν στην υπόλογη χρήση.
3. Αποφάσισε την εκλογή ως τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή τον κ. Γρηγόριο Σταμάτη του Κωνσταντίνου με Α.Μ.Σ.Ο.Ε 14761 και ως Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή τον κ. Νεκτάριο Πατατούκα του Παναγιώτη με Α.Μ.Σ.Ο.Ε 11891 από τους προτεινόμενους από τη Σ.Ο.Λ ΑΕΟΕ για τη χρήση 2006.
4. Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τα παρακάτω μέλη και καθόρισε και τις αρμοδιότητες αυτών.
Αθανασιάδου Ειρήνη του Γεωργίου (εκτελεστικό μέλος).
Αθανασιάδου Μαριέττα του Γεωργίου (εκτελεστικό μέλος).
Κοντογούρη Αγγέλα του Γεωργίου (εκτελεστικό μέλος).
Αθανασιάδης Τίτος του Ιωάννου (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).
Λυκογεώργος Λάμπρος του Θεοδώρου ( Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι διετής, ήτοι μέχρι 30/6/2008.
Η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο όπως ορίσει τη σύνθεση αυτού.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων