Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Σύμφωνα με το άρθρο 278 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνεται ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Ε. που συνήλθε την 22η Ιουνίου 2006, συζήτησε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιλαμβάνονται στη σχετική Πρόσκληση, με απαρτία 36,25% του καταβεβλημένου μετοχικού της κεφαλαίου (παρέστησαν ή και εκπροσωπήθηκαν συνολικά 21 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 5.183.967 μετοχές), τα οποία και ενέκρινε. Ειδικότερα η Τακτική Γενική Συνέλευση αποφάσισε και ενέκρινε παμψηφεί τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως:
1ο-2ο θέμα: Υπεβλήθηκαν και ενεκρίθησαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και οι Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις, της εταιρικής χρήσης που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2005, μετά από ακρόαση των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.
3ο θέμα: Απάλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της Εταιρείας κατά την εταιρική χρήση 2005.
4ο θέμα: Εκλέχθηκαν ως Ορκωτοί Ελεγκτές για την εταιρική χρήση 2006 η εταιρία Σ.Ο.Λ. A.E. Ως τακτικός ελεγκτής-λογιστής εξελέγη ο Σεραφείμ Μακρής (ΑΜ ΣΟΕΛ 16311) και ως αναπληρωματικός ο Θεόδωρος Παπαηλιού (ΑΜ ΣΟΕΛ 16641).
5ο θέμα: Εγκρίθηκαν για την χρήση 2006, οι αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και οι αμοιβές για τα μέλη των επιτροπών εσωτερικού ελέγχου και στελεχιακού δυναμικού.
8ο θέμα: Εγκρίθηκε η παροχή αδείας κατά το άρθρο 23 παρ. 1 του ν. 2190/20 στα μέλη του ΔΣ και σε διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν στα ΔΣ ή στη διοίκηση συνδεδεμένων ή μη εταιρειών του ομίλου, που επιδιώκουν ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
Επίσης εγκρίθηκαν με πλειοψηφία 91% επί των παρισταμένων τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως:
6ο θέμα: Εκλέχθηκε νέου Διοικητικού Συμβούλιο η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής: 1. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. (μέλος εκτελεστικό). 2. Μιχαήλ Τόσος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. (μέλος εκτελεστικό). 3. Ιωσήφ Μοντιάνο, μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό). 4. Νικόλαος Παππάς, μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό). 5. Αναστάσιος-Ιωάννης Λεβέντης (μη εκτελεστικό). 6. Νίκος Κατσέλης (μη εκτελεστικό). 7. Δημήτριος Γκιγκιλίνης (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό).
7ο θέμα: Εγκρίθηκαν οι συναλλαγές με συνδεδεμένες εταιρείες.
Για την χρήση 2005 δεν θα δοθεί μέρισμα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων