Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η εταιρεία ΙΛΥΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ γνωστοποιεί τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 26ης Απριλίου 2006, στην οποία συμμετείχε το 71,87% του μετοχικού κεφαλαίου. Ολες οι αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως ελήφθησαν ομόφωνα Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το άρθρο 278 του Κανονισμού του ΧΑ, όπως ισχύει σήμερα, παρατίθενται τα θέματα και οι αποφάσεις που ελήφθησαν:
Θέμα 1ο: Η Γ.Σ. ενέκρινε παμψηφεί την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των Ευρώ 4.800.000, με κεφαλαιοποίηση των εξής αποθεματικών: α) μέρους του συνόλου των 'αφορολόγητων αποθεματικών εντάξεων στον νόμο Ν.2601/1998' ποσού Ευρώ 2.129.400,35, β) μέρους της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο ποσού Ευρώ 2.665.013,17 και γ) του συνόλου του αποθεματικού 'Διαφορές από αναπροσαρμογή αξίας παγίων περιουσιακών στοιχείων Ν.2065/1992', ποσού Ευρώ 5.586,48, και με συνακόλουθη έκδοση 9.600.000 νέων μετοχών της εταιρείας, ονομαστικής αξίας 0,50 Ευρώ εκάστης, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους δικαιούχους μετόχους της εταιρείας σε αναλογία δύο (2) νέες μετοχές για κάθε μία (1) παλαιά.
Θέμα 2ο: Η Γ.Σ. σε συνέχεια της απόφασης επί του πρώτου θέματος της ημερησίας διατάξεως και επειδή η απόφαση αυτή αποτελεί κατά τον νόμο τροποποίηση του Καταστατικού της εταιρείας, ενέκρινε παμψηφεί την τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της εταιρείας.
Θέμα 3ο: Η Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τη μεταφορά της έδρας της εταιρείας από το Δήμο Χαλανδρίου στον Δήμο Αθηναίων καθώς και τη συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας .
Θέμα 4ο: Ο Πρόεδρος πρότεινε τη διεύρυνση-επέκταση του σκοπού της εταιρείας σε συναφή και συμπληρωματικά προς τον σκοπό αντικείμενα, καθώς και τη συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας. Η Συνέλευση, μετά από συζήτηση, ενέκρινε παμψηφεί τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας με σκοπό την δραστηριοποίησή της και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών οπτικοακουστικού περιεχομένου και πληροφορικής συναφών και συνεχομένων με την παροχή ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καθώς και τη συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας. Σημειώνεται ότι η προσθήκη των νέων αυτών δραστηριοτήτων δεν αναμένεται όπως επιδράσει σημαντικά στην οικονομική κατάσταση της Εταιρείας, καθώς είναι απολύτως συμπληρωματικές και επικουρικές της μέχρι σήμερον κυρίας δραστηριότητας της Εταιρείας.
Θέμα 5ο: Η Γ.Σ. επικύρωσε ομόφωνα την ολοκλήρωση της διαθέσεως αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Θέμα 6ο: Δεν υπήρξαν κάποιες συγκεκριμένες εισηγήσεις επί των οποίων χρειάστηκε να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων