Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ ανακοινώνει ότι την 7-4-2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 μ.μ, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Εταιρείας, επί της Αγίας Παρασκευής 36-38 στο Περιστέρι, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων αυτής.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:
1) Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου μέχρι του ποσού των 60.000.000 ευρώ. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την εξειδίκευση των Όρων, την έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.
2) Έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου μέχρι του ποσού των 5.000.000 ευρώ. Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση ή μη του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων κατά την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ως προς τις ομολογίες που θα εκδοθούν και, σε περίπτωση κατάργησης, του τρόπου της διάθεσης των νέων ομολογιών. Λήψη αποφάσεως σχετικά με την εισαγωγή ή μη του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξειδίκευση των Όρων αυτού, την έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.
3) Επικύρωση εκλογής νέου εκτελεστικού μέλους σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.
4) Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και Γραμματέα να υπογράψουν και επικυρώσουν το Πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης.
5) Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.

Στην εν λόγω Γενική Συνέλευση παραστάθηκαν οκτώ (8) μέτοχοι εκπροσωπούντες το 77,549% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι 6.203.960 μετοχές και ψήφοι έναντι 8.000.000 του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας, οι οποίοι αποφάσισαν και ενέκριναν ομόφωνα και παμψηφεί όλα τα θέματα. Συγκεκριμένα:
1) Ενέκριναν με ψήφους 6.203.960, ήτοι ποσοστό 100% επί των παρευρισκομένων, την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου μέχρι του ποσού των 60.000.000 ευρώ, διάρκειας έως δέκα (10) ετών από την έκδοση, του οποίου ομολογιούχοι δανειστές θα είναι Τράπεζες, για την ανάπτυξη των εργασιών της Εταιρείας, την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων και την αναδιάρθρωση δανειακών υποχρεώσεων αυτής και εξουσιοδότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να προβεί στην εξειδίκευση των Όρων, την έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.
2) Ενέκριναν με ψήφους 6.203.960, ήτοι ποσοστό 100% επί των παρευρισκομένων, την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου , συνολικού ύψους 5.000.000 ευρώ, διάρκειας πέντε (5) ετών από την έκδοση, για την ανάπτυξη των εργασιών της Εταιρείας, την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων και την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων αυτής, με άσκηση του δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρείας κατά την έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ως προς τις ομολογίες που θα εκδοθούν.

Ως προς τους βασικούς όρους της έκδοσης η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τα ακόλουθα:
Έκδοση συνολικά 2.000.000 ομολογιών, ονομαστικής αξίας 2,5 ευρώ, με δικαίωμα μετατροπής της κάθε ομολογίας σε μία νέα (1) μετοχή της εκδότριας Εταιρείας με την επωνυμία "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε." και δ.τ. "ALTER CHANNEL".
Τύπος Ομολογίας: Ονομαστικοί Τίτλοι αξιόγραφου, μετατρέψιμοι σε νέες μετοχές της Εκδότριας.
Τιμή έκδοσης: 100,00% της ονομαστικής αξίας της Ομολογίας.
Δικαίωμα των Ομολογιούχων για άσκηση του δικαιώματος μετατροπής μετά την παρέλευση τριών (3) μηνών από την έκδοση του δανείου και καθ' όλη την διάρκεια του δανείου.
Αποπληρωμή: εφάπαξ στη λήξη του δανείου στην τιμή αποπληρωμής. Τιμή αποπληρωμής στη λήξη του: 110,00 % της ονομαστικής αξίας της Ομολογίας. Επιτόκιο: Το ετήσιο επιτόκιο θα ισούται με Euribor 3-μήνου πλέον περιθωρίου 1%. Εκπρόσωπος Ομολογιούχων Δανειστών : MARFIN BANK A.T.E.,Κηφισίας αρ. 24, Μαρούσι. Διοργανώτρια: ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, Κηφισίας αρ. 24, Μαρούσι. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί τη μη εισαγωγή του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να εξειδικεύσει τους Όρους του Μετατρέψιμου Ομολογιακού δανείου, και να προβεί στην έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.
3) Επικύρωσαν με 6.203.960 ψήφους, ήτοι ποσοστό 100% επί των παρευρισκομένων, την εκλογή της κας Χρυσαυγής Πεχλιβανίδου ως νέου εκτελεστικού μέλους σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους κου Ιωάννη Ζησιμάτου.
4) Παρείχαν με 6.203.960 ψήφους, ήτοι ποσοστό 100% επί των παρευρισκόμενων, την εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο και Γραμματέα να υπογράψουν και επικυρώσουν το Πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης.
5) Δεν υπήρξαν άλλα θέματα ή ανακοινώσεις.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων