Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ σύμφωνα με το άρθρο 278 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώνει ότι σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2005 συνεδρίασε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας στην έδρα αυτής στο Δήμο Βιστωνίδας του Νομού Ξάνθης. Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν μέτοχο - κάτοχοι 31.595.705 μετοχών με αντίστοιχο αριθμό ψήφων επί συνόλου 45.500.000 μετοχών, δηλαδή παρέστη ποσοστό 69,44% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Κατά συνέπεια η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας αποφάσισε έγκυρα και με την απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία και πλειοψηφία επί του συνόλου των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, όπως αναλύονται κατωτέρω:

Θέμα 1ο: Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου από αναπροσαρμογή αξίας ακινήτων και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταταστικού της Εταιρείας .
Ειδικότερα: H Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων ενέκρινε την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας κατά δύο εκατομμύρια επτακόσιες τριάντα χιλιάδες Ευρώ (2.730.000,00) με κεφαλαιοποίηση: α) της διαφοράς από αναπροσαρμογή αξίας λοιπών περιουσιακών στοιχείων ποσού Ευρώ ενός εκατομμυρίου επτακοσίων είκοσι δύο χιλιάδων διακοσίων ογδόντα και τεσσεράκοντα έξι λεπτών (1.722.280,46) σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2065/1992 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 19 του Ν. 3296/2004 και β) της διαφοράς επό έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο ποσού Ευρώ ενός εκατομμυρίου επτά χιλιάδων επτακοσίων δέκα εννέα και πενήντα τεσσάρων λεπτών (1.007.719,54), με αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας από σαράντα τέσσερα λεπτά του Ευρώ (0,44) η κάθε μία μετοχή σε πενήντα λεπτά του Ευρώ (0,50) ανά μετοχή. Μετά την ολοκλήρωση της παρούσας αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας το μετοχικό κεφάλαιο θα ανέρχεται στο ποσό των είκοσι δύο εκατομμυρίων επτακοσίων πενήντα χιλιάδων Ευρώ (22.750.000,00) διαιρούμενο σε σαράντα πέντε εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες (45.500.000) ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας πενήντα λεπτά του Ευρώ (0,50) η κάθε μία.

Θέμα 2ο: Μετατροπή των μετοχών της Εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 6 του καταστατικού της Εταιρείας Ειδικότερα: Ο Πρόεδρος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης επισήμανε στους κ.κ. Μετόχους ότι για λόγους καλύτερης παρακολούθησης του Μετοχολογίου της Εταιρείας είναι απαραίτητη η μετατροπή των μετοχών από ανώνυμες σε ονομαστικές. H Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί την μετατροπή των μετοχών της Εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και την αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων