Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της την 30/06/2005, στην οποία παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες το 75,27 % του μετοχικού κεφαλαίου, υπερψηφίστηκαν ομόφωνα, από το 100 % των παρευρισκομένων όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Εγκρίθηκαν οι εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή επί των ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 2004. 2. Εγκρίθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις καθώς και ο Πίνακας Διάθεσης Αποτελεσμάτων για τη χρήση 2004.

3. Απαλλάχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. και ο Ορκωτός Ελεγκτής από κάθε ευθύνη για την χρήση 2004. 4. Εκλέχτηκε η Ελεγκτική Εταιρεία ΣΟΛ Α.Ε. για τον έλεγχο της χρήσης 2005. Τακτικός ελεγκτής ο κ. Κων/νος Χρονόπουλος του Δημητρίου (ΑΜ ΣΟΕ : 12591)και αναπληρωματικός ο κ. Κων / νος Παπαποστόλου του Νικολάου (ΑΜ ΣΟΕ : 11821)

5. Η Γ.Σ. αποφάσισε την πώληση παλαιών βιομηχανοστασίων (εκτός παραγωγικής δραστηριότητας) και γραφείων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συγγενείς τους μέχρι γ βαθμού στην αγοραία τιμή των ακινήτων όπως αυτή θα προσδιοριστεί από την εκτίμηση της επιτροπής του άρθρου 9 του Ν. 2190/20 ή με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων