Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι την Κυριακή 26/6/2005 έλαβε χώρα η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 10.321.531 μετοχές που εκπροσωπούσαν ποσοστό, το οποίο υπερέβαινε το 1/5 του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου, το οποίο αντιστοιχεί σε 8.021.457 μετοχές, και ως εκ τούτου υπήρχε η απαιτούμενη από το νόμο απαρτία για την έγκυρη λήψη αποφάσεων.

Για καθένα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις.

Θέμα 1ο: Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσεως που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2004 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Eλεγκτών. Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2004 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. Συγκεκριμένα μέτοχοι εκπροσωπούντες 9.232.455 μετοχές ψήφισαν υπέρ της έγκρισης των οικονομικών καταστάσεων ενώ μέτοχοι εκπροσωπούντες 38.308 μετοχές δεν ενέκριναν τις οικονομικές καταστάσεις.

Θέμα 2ο: Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως. Υπέρ της απαλλαγής του Δ.Σ και των ελεγκτών, εκτός των τέως μελών του Δ.Σ. κ.κ. Μπαλή Φώτιου και Χατζηπαναγιώτη Κωνσταντίνου, από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 8.924.761 μετοχές Κατά της απαλλαγής του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 81.718 μετοχές. Επιπλέον δε κατά της απαλλαγής των τέως μελών του Δ.Σ. κ.κ. Μπαλή Φώτιου και Χατζηπαναγιώτη Κωνσταντίνου ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 7.589.160 μετοχές.

Θέμα 3ο: Έγκριση και προέγκριση αμοιβών Διοικητικού Συμβουλίου. i. Του Προέδρου του Δ.Σ., του Διευθύνοντος Συμβούλου και των Εντεταλμένων Συμβούλων. ii. Των αμοιβών των μελών του Δ.Σ. για συνεδριάσεις και μετακινήσεις εκτός έδρας. Ενεκρίθησαν οι προτεινόμενες αμοιβές και συγκεκριμένα μέτοχοι εκπροσωπούντες 8.560.792 μετοχές ψήφισαν υπέρ της έγκρισης και της προέγκρισης των αμοιβών, ενώ μέτοχοι εκπροσωπούντες 642.010 μετοχές δεν ενέκριναν τις αμοιβές του Δ.Σ.

Θέμα 4ο: Εκλογή ελεγκτών και καθορισμός της αμοιβής αυτών για το έτος 2005. Προτάθηκε η ελεγκτική εταιρεία Moore Stevens ως ελεγκτές για τη χρήση 2005 και συγκεκριμένα ως τακτικός Ελεγκτής ο κος Στυλιανός Κουρτέλλας και ως αναπληρωματικός αυτού ο κος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε την πρόταση του Δ.Σ. για τους ελεγκτές της χρήσης 2005 και για τις αμοιβές αυτών. Θέμα 5ο: Διάφορες ανακοινώσεις. Δεν υπήρξαν λοιπές ανακοινώσεις


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων