Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Σύμφωνα με το άρθρο 5 του ΠΔ 350/1985 και το άρθρο 279 του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρία γνωστοποιεί ότι η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, της 20/1/2005 έλαβε αποφάσεις για τα ακόλουθα θέματα με απαρτία 31,022% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και με ομόφωνη απόφαση (100%) των παρισταμένων μετόχων:

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής με μείωση του αριθμού των μετοχών της εταιρείας (Reverse split) - Χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την διάθεση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων: α) Εγκρίθηκε η αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής από Euro 1,05 σε Euro 3,15 και η μείωση του αριθμού των μετοχών από 39.328.434 σε 13.109.478, με την έκδοση μίας νέας μετοχής σε αντικατάσταση τριών (3) παλαιών μετοχών. β) Εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε όλες τις νόμιμες διατυπώσεις, σχετικά με την παρούσα απόφαση και ειδικότερα του χορηγήθηκε η ανέκκλητη εντολή να αποφασίσει για τη διάθεση και τακτοποίηση με αγορά ή πώληση κατά περίπτωση, τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων. Η παρούσα απόφαση θα υλοποιηθεί εντός των προβλεπομένων από το νόμο και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών προθεσμιών, κατόπιν της σχετικής εγκριτικής απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης.

2. Τροποποίηση των άρθρων 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο) και 16 (Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου) του καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο: Σε συνέχεια της προηγούμενης απόφασης περί αύξησης της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής, εγκρίθηκε η συνεπαγόμενη τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού περί «Μετοχικού κεφαλαίου». Επίσης, εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 16 παρ. 1, 2 και 5 του καταστατικού της εταιρείας, περί «Διοικητικού Συμβουλίου», καθώς και η σύνταξη σε ενιαίο κείμενο (κωδικοποίηση) του Καταστατικού λόγω της κατά τα ανωτέρω τροποποίησης των άρθρων 5 παρ.1 και 16 παρ. 1, 2 και 5 αυτού.

3. Εγκριση αναπλήρωσης κενών θέσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Εγκρίθηκε η από 29-11-2004 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την αναπλήρωση της κενής θέσης του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους Δ.Σ. κ. Νικολάου Τομαζινάκη από τον κ. Χαράλαμπο Δέδε και επικυρώθηκε η εκλογή του κ. Χαραλάμπους Δέδε ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας: Εκλέχθηκε νέο πενταμελές (5μελές) Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου μέλη είναι οι κ.κ.: α) Παναγιώτης Γκορίτσας του Ευαγγέλου, β) Αρετή Γκορίτσα, χηρ. Ευαγγ. Γκορίτσα, γ) Γεώργιος Παπαντωνόπουλος του Ιωάννη, δ) Φώτιος Χονδροματίδης του Βασιλείου, ε) Νικόλαος Κυβέλος του Παναγιώτη. Η θητεία των άνω εκλεγέντων μελών του Δ.Σ. ορίστηκε τριετής, σύμφωνα με το άρθρο 16 §2 του καταστατικού, η οποία αρχίζει την ημέρα της εκλογής τους από την παρούσα Γ.Σ. και λήγει κατά την ημερομηνία εκλογής του νέου Δ.Σ. από την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει τα α' εξάμηνο του έτους 2008. Από τα ανωτέρω μέλη ορίστηκαν οι κ.κ. Φώτιος Χονδροματίδης και Νικόλαος Κυβέλος ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων