Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 27-06-2005

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2005 και ώρα 09:30, στα γραφεία της εταιρείας, Λεωφ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας ALPHA ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH A.E. Μετά τον έλεγχο της απαρτίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχε απαρτία αφού παρίστανται μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 4.187.780 μετοχές, ήτοι ποσοστό 74.97 % του συνόλου των κοινών μετοχών με ψήφο και του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Στη συνέχεια, θέτοντας τα θέματα της ημερησίας διατάξεως:

1. Εγκρίθηκε, με αριθμό ψήφων 4.187.780 και ποσοστό 74,97 % επί του συνόλου των κοινών μετοχών με ψήφο και του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, η παροχή ειδικής έγκρισης για σύναψη σύμβασης αγοράς ακινήτου με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το ακίνητο βρίσκεται στην Παιανία Αττικής, σε περιοχή υπό ένταξη στο σχέδιο πόλεως. Αποτελείται από οικόπεδο έκτασης σήμερα 11.085 τ.μ., και περίπου 8.000 τ.μ. μετά την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλεως και κτίσματα έκτασης 4.270 τ.μ. Η διοίκηση της εταιρείας πιστεύει πως η αποπεράτωση και επέκταση των υφισταμένων κτισμάτων βιομηχανικού τύπου στην έκταση αυτή, θα αποτελέσει ιδανική λύση για την στέγαση των γραφείων και αποθηκών της Εταιρίας. Το τίμημα για την απόκτηση του ως άνω ακινήτου ανέρχεται σε 2.500.000 ευρώ, ενώ η σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί μέχρι το τέλος Ιουλίου 2005.

2. Εγκρίθηκε, με αριθμό ψήφων 4.187.780 και ποσοστό 74,97 % επί του συνόλου των κοινών μετοχών με ψήφο και του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, η τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Συγκεκριμένα τροποποιείται το άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρίας περί επωνυμίας ως εξής:
"'Αρθρο 1. Επωνυμία. (1) Συνιστάται Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία: "Ανώνυμη Εταιρεία συστημάτων υποστήριξης ηλεκτρονικών εφαρμογών και αξιοποίησης ακινήτων" και υπό τον διακριτικό τίτλο "AΛΦΑ-ΓΚΡΙΣΙΝ-INFOTECH Α.Ε". (2) Για τις μετά της αλλοδαπής σχέσεις η επωνυμία αυτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πιστή μετάφραση".

3. Εγκρίθηκε, με αριθμό ψήφων 4.187.780 και ποσοστό 74,97 % επί του συνόλου των κοινών μετοχών με ψήφο και του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, η τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας. Συγκεκριμένα προστίθεται η παράγραφος 11 στο άρθρο 3, ως εξής: "(11) Η απόκτηση πάσης φύσεως ακινήτων (ενδεικτικά οικοπέδων, γραφείων, καταστημάτων, κατοικιών, αιθουσών, συγκροτημάτων, εμπορικών κέντρων) και η καθ' οιονδήποτε τρόπο αξιοποίηση και εκμετάλλευση αυτών, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς, πώλησης, ανέγερσης οικοδομών, μίσθωσης, υπομίσθωσης, εκμίσθωσης και υπεκμίσθωσης αυτών".


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων