Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Ανακοινώνεται από την εταιρία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΑΕ ότι την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2006 πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Θέμα 1ο:
Συμπλήρωση του σκοπού της Εταιρείας ώστε να είναι δυνατή η παράγωγή και εμπορία οποιασδήποτε μορφής ενέργειας. Το θέμα αυτό δεν συζητήθηκε επειδή δεν επιτεύχθηκε η αυξημένη απαρτία των 2/3 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου που απαιτείται για τη συζήτησή του κατά το άρθρο 26.2 του καταστατικού της Εταιρείας.

Θέμα 2ο:
Επικύρωση της εκλογής ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Το θέμα αυτό συζητήθηκε επειδή επιτεύχθηκε η απαρτία του 1/5 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που απαιτείται για τη συζήτησή του κατά το άρθρο 26.1 του καταστατικού. Έτσι επικυρώθηκε ομοφώνως η αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Αντώνη Δουμάνογλου από τον Ιωάννη Δεσύπρη, όπως είχε αποφασισθεί με την από 03.11.2005 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Στην Συνέλευση αυτή εκπροσωπήθηκαν 12.506.401 μετοχές από 36 συνολικώς φυσικά πρόσωπα δηλαδή ποσοστό 57,96% επί συνόλου 21.578.040 μετοχών.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων