Απάντηση σε Επιστολές του Χ.Α. και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σε απάντηση επιστολών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου Αθήνων, αναφορικά με τη συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ στην εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ την 8/3/2006, η εταιρία απαντά τα ακόλουθα:
1. Σχετικά με το κτήμα Πολεμάρχα στη περιοχή της Επιδαύρου επιβεβαιώνουμε τα δηλωθέντα. Ειδικότερα, ο όμιλος Σελόντα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ξενοδοχειακό όμιλο Aman Resorts οι οποίες αφορούν τη συνεργασία των δύο Ομίλων σχετικά με την αξιοποίηση του ακινήτου της Πολεμάρχα. Οι ανωτέρω συζητήσεις δεν έχουν ακόμη προσεγγίσει σημείο οριστικοποίησης και κατά συνέπεια επί του παρόντος ουδέν περαιτέρω μπορεί να ανακοινωθεί. Επίσης, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα το έργο βρίσκεται στη διαδικασία της αδειοδότησης η οποία πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου, χωρίς αυτό να αποτελεί δέσμευση μια και έχει να κάνει με πληθώρα δημοσίων εμπλεκομένων φορέων.
2. Αναφορικά με το επενδυτικό πρόγραμμα της σαουδαραβικής εισηγμένης εταιρείας Gazatco η είδηση είναι αληθής με μια τροποποίηση. Η Σελόντα βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατάρτισης συμφωνίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος των 100 εκ $ εντός μιας πενταετίας. Το οικονομικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας θα είναι μόνο η αμοιβή του συμβούλου η οποία εκτιμούμε ότι δεν θα υπερβαίνει, εφόσον οριστικοποιηθεί, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες των διαφόρων σταδίων του επενδυτικού προγράμματος, το 2% - 5% του ανωτέρω ποσού.
3. Κατά τα λοιπά το από 8/3/2006 δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ ανταποκρίνεται στα ήδη ανακοινωθέντα και γνωστοποιηθέντα στο επενδυ-τικό κοινό, αλλά και στους στόχους και προοπτικές της Εταιρείας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων