Απάντηση σε Επιστολή του Χ.Α.

Σε απάντηση επιστολής του Χρηματιστηρίου, ημερομηνίας 15/09/2006, η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου ενημερώνει το επενδυτικό κοινό τα κατωτέρω:
1. Η "Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου Α.Ε." έχει υποβάλλει την 11/9/2006 αίτημα ακινησίας του Ε/Γ Ο/Γ ΤΧΠ "ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ" γιά διάστημα 4,5 μηνών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία. Η ετήσια ακινησία προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και είναι προγραμματισμένη όχι μόνον από την δική μας εταιρεία αλλά από όλες τις εταιρείες του κλάδου και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να έχει αρνητική επίπτωση στην εταιρεία μας.
2. Σχετικά με την από 16/2/2006 απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας μας να προτείνει στην Γ.Σ. την απόκτηση νέων πλοίων, σας γνωρίζουμε ότι τα μέλη της επιτροπής του άρθρου 9 του κ.ν. 2190/1920 διορίστηκαν την 17/3/2006 και μέχρι σήμερα δεν έχουν ολοκληρώσει την γνωμοδότησή τους, προκειμένου το θέμα να εισαχθεί στην Γ.Σ. γιά λήψη απόφασης.
3. Σχετικά με την απόφαση περί εξαγοράς της ΣΙ ΛΙΝΚ ΦΕΡΡΙΣ Ν.Ε., αυτή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Εκτιμούμε ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2006.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων