Απάντηση σε Επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σε απάντηση της από 1/2/2006 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ" της 1/2/2006 και της ιστοσελίδας "reporter" της 31/1/2006, η εταιρία προβαίνει στα κάτωθι σχόλια:

Α) Διαψεύδουμε τα ανωτέρω δημοσιεύματα.

Β) Κατά βάσιν και μέχρι στιγμής εξακολουθούν να ισχύουν οι από 3.1. και 16.1.2006 απαντήσεις μας προς το Χρηματιστήριο Αθηνών.

3.1.2006 - "Σε απάντηση της επιστολής σας με ημερομηνία 30/12/2005 σχολιάζουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ αλλά και τα σχετικά δημοσιεύματα των ελληνικών εφημερίδων που ακολούθησαν ως εξής: Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, θυγατρική της MARFIN FINANCIAL GROUP A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, συζητά με την Διοίκηση της ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ την παροχή διαφόρων υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής (investment banking). Στα πλαίσια αυτά υπεγράφη σήμερα συμφωνία, βάσει της οποίας η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. θα παράσχει υπηρεσίες Συμβούλου και Αναδόχου για την κατά 61,3 εκατομμύρια κυπριακές λίρες αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την οποία πραγματοποιεί η ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ αυτήν την περίοδο. Πέραν της συνεχιζόμενης προσπάθειας παροχής υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής, η οποιαδήποτε φερόμενη από τα διάφορα δημοσιεύματα ανάμειξη του Ομίλου Marfin στα τεκταινόμενα στον Κυπριακό τραπεζικό χώρο είναι εκτός πραγματικότητας."

16.1.2006 - "Σε απάντηση της επιστολής σας με ημερομηνία 12/1/2006 σας παραπέμπουμε στην ανακοίνωσή μας με ημερομηνία 03/1/2006 επί του ιδίου θέματος που διευκρίνιζε πλήρως την θέση μας η οποία προς το παρόν παραμένει αμετάβλητη."


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων