Ανακοίνωση Αποφάσεων Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι την Τρίτη 11 Ιουλίου 2006 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας (Ερμού και Χλόης 92, Μεταμόρφωση Αττικής) Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα εξής:
1. Έκδοση από την Εταιρεία κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους μέχρι πενήντα εκατομμυρίων ευρώ (50.000.000 Euro), διάρκειας μέχρι δεκαπέντε ετών, με ιδιωτική τοποθέτηση, και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης του κοινού Ομολογιακού Δανείου και για την διενέργεια των σχετικών πράξεων.
2. Τροποποίηση των άρθρων 18, 20 και 23 του Καταστατικού της εταιρείας , προς εναρμόνιση αυτών με τις διατάξεις του ν. 3156/2003.
3. Κατάργηση των τελικών διατάξεων και Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρείας.
4. Λοιπά θέματα-Ανακοινώσεις Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν 6 μέτοχοι οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 70,51% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας (15.569.730 μετοχές σε σύνολο 22.080.000 μετοχών).

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα το καθε ένα από τα παρακάτω θέματα:
1. Την έκδοση από την εταιρεία, σύμφωνα και με τις διατάξεις των άρθρων 1 και 6 του ν. 3156/2003, κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού μέχρι Euro 50.000.000 και διάρκειας μέχρι 15 ετών, με ιδιωτική τοποθέτηση σε κοινές ανώνυμες ομολογίες σε φυσική μορφή, το προϊόν του οποίου θα χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση της ανέγερσης του νέου κέντρου αποθήκευσης και διανομής της εταιρείας καθώς και για την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου δανεισμού της εταιρείας και παράλληλα παρασχέθηκε η εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να αποφασίσει ελεύθερα κατά την κρίση του και να συνομολογήσει κάθε λεπτομέρεια και κάθε ειδικό θέμα σχετικά με την έκδοση του Δανείου και την κάλυψή του.
2. Εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 18, 20 και 23 του Καταστατικού της εταιρείας, προς εναρμόνιση των εν λόγω άρθρων προς τις διατάξεις του ν. 3156/2003.
3. Εγκρίθηκε η κατάργηση των τελικών και μεταβατικών διατάξεων του Καταστατικού της εταιρείας καθώς και η Κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.
4. Δεν υπήρξαν λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων