Ανακοίνωση

Σύμφωνα με την παράγραφο 2 (α) και (β) του άρθρου 24 του Ν. 3461/2006, η COSMOHOLDING CYPRUS LIMITED (στο εξής ο "Προτείνων") ενημερώνει την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών για τα ακόλουθα:
(1) Στις 27 Νοεμβρίου 2006 απέκτησε μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών 791.540 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" (η "Εταιρεία"), που αντιπροσωπεύουν περίπου 0,97% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, στην τιμή των 19 Ευρώ ανά μετοχή.
(2) Πριν από την ανωτέρω απόκτηση, ο Προτείνων κατείχε άμεσα περίπου 63,82% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας και η μητρική του Προτείνοντος εταιρεία COSMOTE - ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε (στο εξής η "COSMOTE") κατείχε άμεσα και έμμεσα (μέσω του Προτείνοντα) περίπου 84,58% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
(3) Κατόπιν της ανωτέρω απόκτησης, ο Προτείνων κατέχει άμεσα περίπου 64,79% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας και η COSMOTE κατέχει άμεσα και έμμεσα (μέσω του Προτείνοντα) περίπου 85,55% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων