Ανακοίνωση

Η εταιρία ΑΕΓΕΚ με γνώμονα την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σε σχέση με τις διάφορες φήμες, οι οποίες κυκλοφόρησαν και είχαν ως αποτέλεσμα την έντονη διακύμανση της τιμής της μετοχής της, ανακοινώνει τα ακόλουθα:
1. Κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις του Χρηματιστηρίου της 17ης και 18ης Οκτωβρίου 2006, οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας πραγματοποίησαν, με απόφασή τους και προς κάλυψη υποχρεώσεών τους, πώληση 320.000 μετοχών, γεγονός το οποίο παρερμηνεύτηκε, οδηγώντας σε συναλλαγές της μετοχής της εταιρίας συνολικού όγκου άνω των 9,8 εκατ. μετοχών, με συνέπεια την πτώση της τιμής της μετοχής.
2. Οι σχέσεις της εταιρίας με όλες τις πιστώτριες τράπεζες ανεξαιρέτως, εξακολουθούν απρόσκοπτα.
3. Η εταιρία συνεχίζει ακώλυτα την πορεία της συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς για την ανάληψη νέων έργων και εκτελεί με συνέπεια τα ήδη αναληφθέντα έργα, όντας ενήμερη στις φορολογικές και λοιπές υποχρεώσεις της. Το υπόλοιπο ανεκτέλεστο από υπογεγραμμένες συμβάσεις ανέρχεται σήμερα σε ποσό που ξεπερνά τα επτακόσια εκατομμύρια (700.000.000,00) ευρώ.
4. Τέλος, η εταιρία επιβεβαιώνει ότι δεν συντρέχει καμία δικαστική διένεξη που θα μπορούσε να επηρεάσει τα οικονομικά μεγέθη της και οι όποιες ένδικες διαφορές μεταξύ φυσικών προσώπων-μετόχων της δεν την αφορούν.
Η εταιρία διαβεβαιώνει τους κ.κ. μετόχους της ότι η τακτική και στρατηγική της επικεντρώνεται στους στόχους της που είναι η ανάληψη νέων έργων και η επιτυχής εκτέλεση των υφισταμένων, με συνέπεια τη συνεχή βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της.

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων