Ανακοίνωση

Η PROTON Επενδυτική Τράπεζα Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι με την Απόφαση 431/12.7.2006 του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφασίστηκε:
1. Η χορήγηση άδειας στην PROTON Επενδυτική Τράπεζα Α.Ε. για τη διενέργεια της εκποίησης 8.368 μετοχών που αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών ARROW AEEX, ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕΧ και ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΕΕΧ. που ολοκληρώθηκε στις 30/12/2005.
2. Ο διορισμός της εταιρείας PROTON ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών.
3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στις 4 Αυγούστου 2006, ημέρα Παρασκευή, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 99 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών, όπως έχει οριστεί από την PROTON Επενδυτική Τράπεζα Α.Ε., δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος.
4. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει την PROTON Επενδυτική Τράπεζα Α.Ε., το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποίησης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εκποίησης, η PROTON Επενδυτική Τράπεζα Α.Ε. θα προβεί σε νέα ανακοίνωση για το αποτέλεσμα της εκποίησης, καθώς και τη διαδικασία προκειμένου οι δικαιούχοι να εισπράξουν το ποσό που δικαιούνται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων