Ανακοίνωση

Η LogicDIS ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό συμφώνως προς το άρθρο 10 του ν. 3340/2005 και την Απόφαση 3/347/12.7.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας κατά τη συνεδρίαση του της 29.6.2006 αποφάσισε την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου συνένωσης των δραστηριοτήτων της Εταιρίας, με τις εταιρείες Singular Software και Singular Integrator. Προς το σκοπό αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο θα εισηγηθεί σε προσεχή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας κατά το ποσό των 56 εκατομμυρίων ευρώ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο θα εισηγηθεί την έκδοση συνολικώς 20.000.000 νέων μετοχών οι οποίες θα διατεθούν σε θεσμικούς και στρατηγικούς επενδυτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τιμή διάθεσης 2,80 ευρώ ανά μετοχή. Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την αύξηση θα προταθεί να διατεθούν για την εξυπηρέτηση των ακολούθων σκοπών:
α) Την εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου των εταιρειών Singular Software και Singular Intergrator. Η εξαγορά αυτή θα προταθεί στο συνολικό τίμημα των 27 εκατομμυρίων ευρώ, και τα σχετικά προσύμφωνα θα υπογραφούν εντός των επομένων ημερών.
β) Την Εξόφληση μέρους του τραπεζικού δανεισμού της Εταιρίας και των θυγατρικών της και
γ) Την αναδιάρθρωση και ανάπτυξη των εργασιών της Εταιρίας, ιδίως μέσω της ανάδειξης συνεργιών του νέου ενωμένου σχήματος, της επένδυσης σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες, της εξαγοράς εταιρειών συναφούς δραστηριότητας, καθώς και της επέκτασης της στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Όλες οι σχεδιαζόμενες ενέργειες θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νόμου και του κανονισμού του Χ.Α. και μετά την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των μετόχων της εταιρείας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων