Ανακοίνωση

Η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ A.E. ανακοινώνει ότι η μέτοχός της με την επωνυμία "Petroshares Limited" προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Η Petroshares Limited ("Petroshares") ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της πώλησης 6.500.000 κοινών ονομαστικών μετοχών εκδόσεως ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ A.E.(η "Εταιρεία") κυριότητός της μέσω ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών (accelerated book building process) σε αλλοδαπούς και εγχώριους θεσμικούς επενδυτές με ιδιωτική τοποθέτηση. Η προσφορά είχε μεγάλη ανταπόκριση σε επενδυτές και η τιμή διάθεσης ορίστηκε σε ευρώ 22,44 ανά μετοχή δηλαδή 0,7% χαμηλότερα από την τιμή κλεισίματος της 22ας Μαρτίου 2006. Οι μεταβιβάσεις πραγματοποιήθηκαν μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 23 Μαρτίου 2006.

Η Citigroup Global Markets Limited ("Citigroup"), η Merrill Lynch International ("Merrill Lynch") και η NBG International ορίσθηκαν συντονιστές (managers) για την διάθεση των μετοχών. Οι Citigroup και Merrill Lynch ενήργησαν ως διαχειριστές του βιβλίου προσφορών (bookrunners)."


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων