Αλλαγή σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου

Η Εταιρία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (HITECH SNT A.E.) γνωστοποιεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 281 του Κανονισμού του Χ.Α, του άρθρου 2 παρ.ε της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, του Ν. 3016/2002, ότι έχει προκύψει αλλαγή στη Σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου και σε καθήκοντα εκτελεστικών μελών του.
Πιο συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την συνεδρίασή του της 19ης Ιανουαρίου 2007 και σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού της Εταιρίας εξέλεξε για τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου - στη θέση του παραιτηθέντος για λόγους υγείας κυρίου Λουκά Κορομπίλη του Δημητρίου - τον κ. Χρήστο Κωνσταντίνου του Κυριάκου. Επίσης, εξέλεξε τον έως τώρα Σύμβουλο Διοίκησης της εταιρίας, κύριο Χρήστο Θεοδόση του Νικολάου, στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, σε αντικατάσταση του κυρίου Γεωργίου Σαλίβερου του Κωνσταντίνου, ο οποίος λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας προερχόμενου από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητές του, αιτήθηκε την παραμονή του μόνο ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. Επίσης, απεδέχθη την παραίτηση του κ. Νικολάου Μουζόπουλου του Ιωάννη, ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ.
Οι ανωτέρω αλλαγές του Διοικητικού Συμβουλίου υπόκεινται στην έγκριση της επόμενης Τακτικής ή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του καταστατικού.
Κατόπιν των ανωτέρω το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε και του οποίου η θητεία λήγει την 19-07-2008, αποτελείται από τους κάτωθι:
1. Γεώργιος Μαγουλάς του Χριστοφόρου, Πρόεδρος του Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος,
2. Χρήστος Κωνσταντίνου του Κυριάκου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος,
3. Χρήστος Θεοδόσης του Νικολάου, Δ/νων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος,
4. Κωνσταντίνος Τσακαρέστος του Αντωνίου, εκτελεστικό μέλος,
5. Γεώργιος Σαλίβερος του Κωνσταντίνου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,
6. Αllan - Frank Steward του Charles, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
Τέλος παρασχέθηκαν δικαιώματα διαχείρισης και εκπροσώπησης στον Αντιπρόεδρο κύριο Χρήστο Κωνσταντίνου μαζί με έναν εκ των δύο εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της, ήτοι τον Πρόεδρο κύριο Γεώργιο Μαγουλά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Χρήστο Θεοδόση. Την Εταιρία θα δεσμεύουν και εκπροσωπούν ο Αντιπρόεδρος μαζί με έναν εκ των δύο ανωτέρω εκπροσώπων, ενώπιον οποιουδήποτε τρίτου (φυσικού ή νομικού προσώπου), οποιασδήποτε αρχής ή δικαστηρίου, με την υπογραφή τους υπό την εταιρική επωνυμία.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων